SCANDINAVISCHE STIJL APPARTEMENT, MARBELLA, SPANJE 115 М²

Photo credits: Nadia Kranghand

Het appartement is gedecoreerd in een fusion van Contemporary stijl met Scandinavische stijl. Zoals het hoort in een Scandinavische stijl is wit de basis kleur, het geeft ruimtelijke gevoel en veel licht. In het textiel en decor zijn de felle accenten verwerkt.

De indeling. De hal verdeelt het appartement in twee zones — een privé zone met twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één en-suite en een gezamenlijke zone. De laatste beschikt over een entree, woonkamer, een keuken en een balkon op het zuiden met een comfortabel, loungestijl zitmeubel van aluminium met kleurrijke kussens.

Functionalisme is een ander kenmerk van de Scandinavische stijl is. Er is meer dan voldoende opbergruimte. Naast de vier ingebouwde kasten, is er genoeg opbergruimte voor boeken, borden, en glazen, etc. De woonkamer is voorzien van een uitklapbare sofa, een zwevende stoel op houten poten, een witte ronde kofietafel in Scandinavische stijl, TV meubels en een grote eettafel voor 8 personen.

De parallele keuken opstelling is zeer efficiënte opstelling in kleine ruimtes aangezien de ruimte hier is zo optimaal mogelijk wordt gebruikt. Het heeft alle benodigde apparatuur, inclusief oven, kookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser en wasmachine en meer dan genoeg opbergruimte.

De bedden zijn voorzien van "pocket spring" matrassen met goede kwaliteit toppers.

Mijn favoriete techniek. Het balkon is gescheiden van de woonkamer door schuifdeuren tot de vloer. Niet alleen vergroten ze visueel de ruimte en voegen licht toe, maar verbinden ook het interieur met de exteieur. De boom letterlijk en figuurlijk vloeit naar binnen.

De ramen. In de slaapkamers hebben we in plaats van gordijnen, elektrische zonwering gemonteerd, die 's nachts volledige duisternis leveren.

Het multi-split airconditioning systeem met klimaatcontrole is geïnstalleerd in alle kamers.

Het meubilair en decor zijn van Loft & Roomers, IKEA, het Zara Homes en lokale winkeltjes.