tuinontwerpen voorbeelden kleine tuinkleine tuin groot laten lijkentuinontwerpen voorbeelden kleine tuinkleurgebruik in kleine tuinenkleurgebruik in kleine tuinenkunstgras of echt gras?Tuinverlichting speelt een belangrijke rol bij het inrichten van een tuinbuiten bar en bbq tafel

ONDERHOUDSVRIJE TUIN N38, SHANGHAI 60 М²

De wensen van de klantenwaren: afgeschermde patio met tafelvoor 8, relaxruimte, plantpotenspeeltuin met voetbalvelden trampoline voorkinderen.

Obstakels. De L-vormigetuin is minder dan 3 m breed, gelegen op het noordoostenen is omringd doorbomen die veelschaduwcreëren. De grote boom in de tuinkonnietwordenverwijderdvanwegen de regelementen van de compound beheerder.

Designer’s Oplossing. Eengepleisterdemuurwerdgebouwd over de lengtevan de tuin die alsplantenbakfungeert met buxusplantenengeïntegreerdeverlichting, rugleuningen barbecue / barruimte. Het beschermtook de patio van het uitzicht van de burenenmaakt de patio visueelbreder. De planken van deoudehoutenvlonderwerdenhergebruiktomeen ronde plantenbakrondom de boom temaken. Het hele jaar door groenepalmensamen met eenjarigebloemencreëreneencombinatie van kleuren in de schaduwrijketuin. De rode kleur van de parasol is eencomplimentairekleur met de groenekleur van de tuin. De turquoise kleur van de hangende chill out stoeldientalseen accent. De airco unit is verborgen door bamboe. Astroturf wordtgebruiktvoor het voetbalveld. De omtrek van de tuinen het bloembedzijnverlicht, met geïntegreerde LED lampjes. De lichtjes van de parasolwordenopgeladen door eenzonnepaneelop de top.