MINIMALISTISCHE STIJL STUDIO, SHANGHAI 55 m²

De indeling van het appartement is zo veel mogelijk open gehouden. In de ruime inloopkast (5,8m²) kan alles opgeborgen worden om de studio schoon, netjes en toonbaar te houden. Het balkon is bij de woning getrokken, geïsoleerd en biedt een extra ruimte voor de werkkamer en chill out zone.

BIJZONDER VAN DIT PROJECT. Het keukeneiland, de barstoelen, de opbergkasten, TV meubels, het bed einde, en de wastafel zijn ontworpen door zijn ontworpen door mij speciaal voor dit project. De badkamer is afgeschermd van de ruimte door de smart glas

KEUKEN. Het keukeneiland is van zwart gehard glas met geïntegreerde ethanol haard.

Eén van de grote wensen van de klant was een thuis bioscoop. De beperking was een korte afstand van de bank tot het scherm: elk scherm groter dan 32 inch zou ongemakkelijk zijn voor de ogen. Een kast met een hef- en rotatiemechanisme lost het probleem. De TV kan vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamer bekeken worden. Het ingebouwde scherm en de projector geven het gevoel van een home cinema. Als de klant naar films op het scherm kijkt, verdwijnt de TV in de kast.

SLAAPKAMER. Het hoofdeinde van leerpanelen met geïntegreerde LED's is op maat ontworpen door Nadia Kranghand. De bank, fauteuil en het tapijt zijn van BoConcept. De transformeerbare koffietafel REK , ontwerper Reinier de Jong, heeft veel mogelijkheden. RGB LED Strips zijn ingebouwd langs de omtrek van het plafond van de studio. Het zal de klant in staat stellen om verschillende lichtscenario's te maken volgens zijn stemming.

BADKAMER biedt een ruime inloop douche. De hangende sanitair zijn zwart en benadrukken de mannelijke karakter van het appartement. Ee wastafel is van Corian en is op maat gemaakt. De wand van de badkamer is van smart glas. Als het licht in de badkamer uit is, is het glas doorzichtig. Als het licht aan is, wordt het glas zwart. De favoriete foto van de klant van de skyline van Shanghai is op de mozaïeke tegels geprint. Een grote spiegel van de vloer tot aan het plafond maakt de badkamer visueel groter.